Nyheter (Side 1 av 7)

Mediebarometeret pr mai 2017

Mai fortsetter positivt, men flater noe ut med en vekst på 4,6 %. Dette tilsvarer en omsetningsvekst fra 3 931 904 i fjor til 4 113 191 i år. Isolerer vi mai, ser vi at veksten er kun på 1,1 % . Continue reading

Nytt kurs i Mediestrategi og -planlegging – start 7 september

Formål  med kurset er å formidle god og grundig forståelse av mediefaget, og gi deg en grundig innføring i innsikt, mål, strategi og implementering, i  tillegg til alle mediekanalenes egenskaper, muligheter og begrensninger. All teori belyses med aktuelle cases og eksempler. Kurset er relevant for deg som jobber i mediebyrå eller som medieselger, eller for deg vil bli kjent med arbeidsprosess og -metodikk i et mediebyrå.
Kort sagt: Forelesninger og teori. «Fra brief til gjennomføring». Multimediekampanjer illustrerer jobb i praksis.

Kurset går over 4 uker à 8 dager kl. 09:00-13:00

Vårsemester
Modul 1 – torsdag 07. og fredag 08. september
Modul 2 – torsdag 14. og fredag 15. september
Modul 3 – torsdag 21. og fredag 22. september
Modul 4 – torsdag 28. og fredag 29. september

Eksamen: Skriftlig eksamen (2 timer) tirsdag 17 oktober

Sted:
Thon Conference, Universitetsgaten 26 (Rett rundt hjørnet for Hard Rock Café på Karl Johan)

Pris:
Kr. 9.900,- for medlemmer av MBF og MF
Kr. 11.900,- for ikke-medlemmer av Mediaforum
Alle priser eks. MVA.

Her er link til kurset høstsemester 2017; http://mediaforum.no/2016/08/16/kurs-2017/

Inkl. i prisen:
– Deltakelse på alle 4 modulene
– Lunsj og pause servering
– Litteratur; Boken ”Medieplanlegging” skrevet av Svein Larsen og Mona K. Solvoll
– Skriftlig eksamen fra pensum

Gode grunner for å melde seg på kurset:
– En fin anledning til å bli kjent med andre i bransjen som også er nye på tvers av selskapene.
– Gir deg en grundig innføring i alle mediekanalenes egenskaper, muligheter og begrensninger.
– Grundig forståelse i prosessen fra innsikt, strategi og implementering.
– Godkjent kursbevis gir mange muligheter for videre utvikling av din karriere.

Mediebyråforeningen og Advokatfirmaet Lippestad inngår samarbeidsavtale.

Rett før påske inngikk Mediebyråforeningen og Advokatfirmaet Lippestad en avtale om juridisk bistand, som også omfatter alle medlemmene i mediebyråforeningen. I dag består foreningen av 11 medlemmer og har eksistert som forening siden 2011.

«Målet med avtalen er at det skal være enkelt for foreningen og dens medlemmer å ta kontakt når juridiske spørsmål oppstår og man trenger raskt hjelp. I en bransje i stor endring, også innenfor lovgivning – nå senest personvernlovgivningen, er det klart en fordel at man har en avtale, slik at det ligger en forutsigbarhet og felles forpliktelse som gjør det enklere å ta kontakt»,  sier daglig leder i Mediebyråforeningen Merete Mandt Larsen.

«Advokatkontoret Lippestad vil utover juridisk bistand innen personvernregelverket kunne bidra med rådgivning, kurs eller foredrag innen arbeidsrett, kontraktsrett og selskapsrettslige temaer (inkludert styreansvar). Mediebyråene opererer i et marked preget av store endringer og rask teknologisk utvikling, og under slike rammevilkår kan det være krevende å sørge for at man overholder krav innen gjeldende regelverk, lovpålagte rutiner og påkrevet dokumentasjon. Vi ser frem til samarbeidet og til å kunne bistå med vår kompetanse», sier Agnete B. Sommerset, advokat og daglig leder i Advokatfirmaet Lippestad. http://www.advokatlippestad.no

Mediebarometeret pr. april 2017

2. kvartal fortsetter like positivt som 1. kvartal med en vekst på 5,7 %. Dette tilsvarer en omsetningsvekst fra 2 991 435 i fjor til 3 162 322 i år. Continue reading

Nytt kurs i Mediestrategi og -planlegging – start 27 april