Eva og Elise til Young Media Lions 2013

For fjerde året på rad har unge team i mediebyråer kjempet om å representere Norge på Young Media Lions i Cannes. Årets vinnere ble Eva Reppen og Elise Sandbu fra IUM.

Konkurransen, som arrangeres av Mediebyråforeningen i samarbeid med CAPA, handler om å skape en innovativ mediestrategi i løpet av 24 timer, ofte for et veldedig formål. –Det norske teamet blir utfordret og skal konkurrere med team fra hele verden om den mest overbevisende kommunikasjonsstrategien med best uttak av idé, sier Tonje Gjerstad fra Mediebyråforeningen.

Juryen som har vurdert søknadene til årets Young Lions har bestått av representanter fra CAPA, Norwegian og mediebyråene, representert ved Nils Røang fra Red Media og Espen Klepper fra Omnicom Media Group. I tillegg var fjorårets vinnere representert ved Vibeke Moen fra Carat.

Vi ønsker Eva og Elise lykke til i Cannes!