Tilbake til Nytt om navn

Group M har ansatt Eric Horne som Broadcast Rådgiver

Stillingen innebærer prosjektledelse, rådgivning og kampanjeplanlegging innen alle former for video og levende bilder. Sammen med Broadcast Director og hovedrådgivere på tvers av kundeteam vil han utvikle og ivareta Group Ms kundeportefølje.

Eric Horne kommer fra The Thief hvor han var Revenue & E-Commerce Manager med ansvar for digitalisering av hotellets produkter og tjenester. Målet var å effektivisere kommunikasjonen digitalt for å øke serviceopplevelsen for gjestene samt øke konvertering om omsetning for alle avdelinger på hotellet.

«Dette var en utrolig spennende, unik og lærerik prosess som viste meg hvilke styrker som finnes digitalt i kombinasjon med offline aktiviteter.»

I sin nye rolle hos Group M ser Eric frem til å jobbe med en diversifisert kundeportefølje som gir unik innsikt i ulike målgrupper, forbrukeratferd og kjøpemønstre på tvers av forskjellige bransjer.

«Det er veldig givende å jobbe med levende bilder innen et stadig mer fragmentert medielandskap som byr på mange spennende muligheter. Og jeg får muligheten til å jobbe i Nordens største og fremste mediebyrågruppe, med de flinkeste folkene i bransjen.»

Les om flere nyansettelser her.