Alle kurs

«I hodet på rådgiveren»

«I hodet på rådgiveren» er et kurs som er skreddersydd for medieselgere som jobber tett på mediebyråene. Hvordan fungerer prosessene internt i mediebyråene? Hvordan kan man jobbe bedre med mediebyråene?

Dette kurset har fokus på medieplanlegging og gir deg innblikk i hvordan en medierådgivers hverdag ser ut, og hva som ligger til grunn for medierådgiverens valg. Hvordan kan du som medieselger posisjonere din kanal og vinkle ditt innsalg for å få bedre gjennomslag hos rådgiveren?

Kurset er i regi av Mediebyråforeningen og Mediaforum og vil inneholde foredrag og gruppearbeid med Svein Larsen, Siri Bjerknes og Merete Mandt Larsen.

Svein Larsen er rådgiver og partner i hybridbyrået Futatsu Industries. Han har bred erfaring innen merkevare strategi, reklame og media. Han er forfatter av boken «Medieplanlegging», tildelt Mediaforums hederspris i 2015, og ANFO Effekt Hederspris i 2017.

Siri Bjerknes er er Senior Client Director i Wavemaker. Hun har lang og bred erfaring fra bransjen, og jobber med å utvikle medie- og kommunikasjonsstrategier for flere av byråets kunder. Siri har også jobbet 9 år på mediesiden som salgs- og markedssjef for ELLE.

Merete Mandt Larsen er Daglig Leder i Mediebyråforeningen.  Hun har jobbet mange år i bransjen, både som annonsør, i flere mediehus, reklamebyråer og mediebyråer. Merete har bred og allsidig erfaring fra kommunikasjonsbransjen, men med hovedvekt på strategi og merkevare- og omdømmebygging.

 

Kurs agenda

09.00 – 09.30: Velkommen og Hvordan er er et mediebyrå skrudd sammen?

09.30  – 10.30: Hvem gjør hva i et mediebyrå? Beslutningsprosess; strategi, kanaler, detaljplaner m.m.

10.30 – 10.45: Pause

10.45 – 11.30: Hvordan bør man vinkle et innsalg mot byråene?

11.30 – 12.00: Lunch

12.00 – 13.00: Hvordan bør man vinkle et innsalg mot byråene? Del to.

  • Kurs dato: 2. November
  • Tid: 09.00 – 13.00
  • Sted: MESH, Tordenskiolds gate 3
  • Pris: 4500,-

Klikk her for påmelding

Har du spørsmål om kurset kan du kontakte Merete Mandt Larsen på mail: merete@mediebyraaforeningen.no