Alle medlemmer

Vi i RED Media Consulting skal sikre at du når dine forretningsmål. Vi har de rette ressursene og metodene for å finne innsikt om merkevaren, markedet og forbrukeren.

Dette gir oss et solid utgangspunkt for å finne de mest effektive uttakene som leverer på dine mål. Ved å løse de riktige utfordringene skal vi påse at aktiveiter og uttak tas ut i de rette kanalene, enten dette er i egne, fortjente eller kjøpte kanaler. Vi utfordrer oss selv og våre kunder hver eneste dag, slik at vi er rustet for en hverdag i kontinuerlig endring.

Innsikt om merkevaren, markedet og forbruker gir oss et solid utgangspunkt for å finne den riktige tilnærmingen og de mest effektive uttakene som skal levere på målsettingene. Ved et tydelig fokus på dette er man sikret at de rette spørsmålene stilles og at de rette aktivitetene tas ut i de rette kanalene. Kanaler i bred forstand – bl.a. media, performance, retail eller CRM.

Det handler ikke lenger om media, men om aktiviteter og innhold på tvers av alle kanaler. Som en konsekvens av dette har vi RED Media Consulting fokus på sømløshet mellom alle aktiviteter, men en ting som ikke endrer seg er at vi har og vil alltid ha ett mål for øye ­ å skape resultater for våre kunder!

Kontakt

Maria Aas-Eng