Tilbake til Nytt om navn

OMD ansetter Andreas Aasen Holst som Performance Rådgiver

Andreas Aasen Holst har nettopp startet i jobben som Performance Rådgiver hos OMD og vil være sentral i arbeidet mot en viktig del av OMDs portefølje. Rollen til Andreas innebærer kampanjeplanlegging, gjennomføring og optimalisering i digitale kanaler med hovedfokus på betalt søk. Dette omhandler også rapportering og rådgivning slik at kundenes målsettinger oppnås på best mulig måte.

De tre siste årene har Andreas jobbet i Re-Media som SEM Rådgiver og Digital Rådgiver. Før dette jobbet han med Google Ads i Dublin. Han har god erfaring med Google Ads og Google Analytics i tillegg til performance markedsføring. Han har arbeidet med SEM, analyser av SEM aktiviteter og rådgivning innenfor de digitale kanalene. Han har god digitalkompetanse og kjennskap til mediemarkedet. Han er godt  i gang med å benytte sin kompetanse i arbeidet med OMD sine kunder.

«Jeg føler meg veldig heldig  som har fått tillit fra OMD for å starte som Performance Rådgiver. Jeg har hatt et veldig godt inntrykk av OMD fra utsiden og dette har bare blitt forsterket nå som jeg er en del av teamet. På kort tid har jeg fått både ansvar, varierte arbeidsoppgaver og lærerike utfordringer som jeg setter pris på. OMD har et godt miljø både faglig og sosialt, og mine nye kollegaer har tatt meg veldig godt i mot. Jeg ser frem til en spennende og lærerik tid fremover med dyktige kollegaer og spennende kunder.»  Andreas Aasen Holst

«Vi er meget godt fornøyd med å ha fått Andreas inn på teamet. Andreas tar med seg verdifull erfaring og kompetanse inn til oss, noe både våre kunder og kollegaer allerede begynner å nyte godt av. I tråd med veksten i kunder og kompleksitet i de digitale operasjonene, er vi veldig fornøyd med å få Andreas på plass!», uttaler Mats Hanssen, Head of Performance i OMD.

 

OMD er et av landets største og mest prisvinnende mediebyråer og jobber med flere av landets ledende og mest profesjonelle annonsører. Byrået vokser etter å ha vunnet en rekke nye kunder den siste tiden og har nylig utvidet staben med en rekke medarbeidere.

Les om flere nyansettelser her.