Tilbake til Nytt om navn

OMD ansetter Erik Skjærris som Performance rådgiver

Erik Skjærris har nylig startet i jobben som Performance Specialist hos OMD og skal jobbe med en spennende del av OMDs portefølje. Hovedoppgavene hans innebærer kampanjeplanlegging, gjennomføring og optimalisering i digitale kanaler med hovedfokus på betalt søk. Dette omhandler også rapportering og rådgivning til kundene slik at deres målsettinger oppnås på best mulig måte.

Erik har sin utdannelse fra Universitetet i Agder, hvor han studerte til bachelor i Markedsføring og ledelse. Han jobbet tidligere hos Color Line, og har god erfaring med både hektiske arbeidsdager, utfordrende oppgaver og kundekontakt. Han har vært på plass hos OMD siden August, og leverer allerede meget godt på sine kunder.

«Jeg synes det er utrolig gøy og utfordrende å jobbe som Performance Specialist i OMD. Man lærer nye ting daglig, og jeg har en rekke varierte arbeidsoppgaver. OMD har et utrolig godt arbeidsmiljø, og ikke minst et høyt faglig nivå. Jeg ser fram til tiden fremover i bedriften, og gleder meg til å jobbe videre sammen med kollegaer og kunder.»  Erik Skjærris.

«Vi er kjempe fornøyde med å ha Erik på plass hos oss. Vi har fått mange nye spennende kunder den siste tiden, og med ansettelsen av Erik har vi bygget et robust team som kan håndtere dagens og morgendagens utfordringer for alle våre kunder.» uttaler Mats Hanssen, Head of Performance, OMD.

 

OMD er et av landets største og mest prisvinnende mediebyråer og jobber med flere av landets ledende og mest profesjonelle annonsører. Byrået vokser etter å ha vunnet en rekke nye kunder den siste tiden og har nylig utvidet staben med en rekke medarbeidere.

Les om flere nyansettelser her.