Tilbake til Nytt om navn

OMD ansetter Julie Therese Klippenberg som Performance Specialist

Julie T. Klippenberg har nylig startet i jobben som Performance Specialist hos OMD og skal jobbe med flere spennende kunder i OMDs portefølje. Hovedoppgavene innebærer kampanjeplanlegging, gjennomføring og optimalisering i digitale kanaler med hovedfokus på betalt søk. Dette omhandler også rapportering og rådgivning til kundene slik at deres målsettinger oppnås på best mulig måte.

Julie har de siste tre årene studert til en bachelor i markedsføring og merkevareledelse med fordypning i digital markedsføring ved Høyskolen Kristiania. Hun har også arbeidet med nettsider og sosiale medier rettet mot kunder i bedriftsmarkedet. Nå er hun i gang med å benytte denne kompetansen og den faglige interessen i arbeidet med OMD sine kunder.

«Jeg føler meg veldig heldig som har fått jobb i stillingen Performance Specialist hos OMD. På kort tid har jeg fått både ansvar, varierte oppgaver og lærerike utfordringer. OMD har et godt miljø både faglig og sosialt, og mine nye kollegaer har tatt meg veldig godt i mot. Jeg gleder meg masse til tiden fremover sammen med dyktige medarbeidere og spennende kunder.» Julie T. Klippenberg

Mats Hanssen, Head of Performance i OMD, roser insatsen til Julie så langt.

«Julie har imponert oss stort allerede fra vi møtte henne på første intervjurunde. Hun er strukturert, analytisk, lærevillig og motivert, og har allerede på kort tid bygget seg opp en solid kompetanse. Hun jobber tett sammen med resten av teamet  og får stadig mer utfordrende oppgaver som hun mestrer veldig bra. Julie er i tillegg utadvendt og sosial og har vært et positivt tilskudd ikke bare til Performance avdelingen, men til hele selskapet. »

 

OMD er et av landets største og mest prisvinnende mediebyråer og jobber med flere av landets ledende og mest profesjonelle annonsører. Byrået vokser etter å ha vunnet en rekke nye kunder den siste tiden og er i ferd med å ansette flere nye medarbeidere.

Les om flere nyansettelser her.