Tilbake til Unge talenter

Unge talenter – Christina Panagiota Tzortzinaki Marken, Mediacom

Navn: Christina Panagiota Tzortzinaki Marken

Jobber i: Mediacom

Tittel: Media manager

Antall år i bransjen: 3 år

  1. Hva synes du er det mest spennende med din jobb?

Noe av det mest spennende er muligheten til å få jobbe med ulike kunder innenfor ulike bransjer. Vi har kunder om viser oss tillit og jeg får være med på spennende og kreative prosjekter, hvor jobben jeg gjør har påvirkning på sluttresultatet. Det er stor variasjon i hverdagen og jeg føler jeg blir utfordret litt hver dag. Og så er jeg så heldig at jeg får jobbe med de flinkeste og beste folka i bransjen, som jeg både lærer masse av, og ikke minst, har det utrolig gøy med.

  1. Hva synes du er det mest spennende med å jobbe i bransjen akkurat nå? 

Bransjen er i stadig utvikling, og fra jeg startet i 2015 til i dag ser arbeidsdagen ganske annerledes ut. Fra at programmatiske kjøp og sosiale medier var litt fremmed, til at vi i dag jobber med f.eks. automatisering, dynamisk innhold og skreddersydde algoritmer for å gjøre enda smartere jobber for kundene våre – det skjer mye, og det skjer fort. Jeg lærer noe nytt hele tiden og tror aldri jeg kommer til å føle meg «utlært», så jeg synes bransjen generelt er spennende.

  1. Du er byrålder for en uke, noe du vil endre eller tiltak du vil innføre?

Jeg trives utrolig godt i Mediacom, og mener vi gjør veldig mye bra som det er. Det er selvsagt alltid saker og ting som kan forbedres, men jeg tillater meg å være litt nedpå og drømmende – hadde jeg fått helt frie tøyler til å skape min utopi, ville jeg innført et valperom. Interaksjon med hunder øker oxytocin-hormonet (kjent som kjærlighetshormonet), og i en hektisk hverdag er jeg sikker på at noen minutter hundekos ville senket en del skuldre og forbedret arbeidsmiljøet ytterligere. Tenker at det også er en grunn til at jeg ikke er byråleder i dag. Den rollen har nemlig en strålende dame med litt mer erfaring fått bryne seg på.

  1. Noe faglig eller bransje relatert du brenner for som du ønsker å si noe om? Nå har du sjansen. 

Jeg brenner for å opprettholde et bredt og variert medielandskap i en bransje som i stor grad blir diktert av et par store aktører som besitter mye makt. Norske mediehus er livsviktige, ikke kun i et markedsføringsperspektiv, men særlig for å beholde en sunn og opplyst meningsutveksling som ikke foregår i ekkokamre hvor vi kun konsumerer nyheter vi «liker».  Jeg brenner for en likestilt bransje der kvinner har samme muligheter som menn, innenfor alle deler av bransjen – i styre  og lederjobber. Jeg heier litt ekstra på alle de bra damene der ute!

  1. Velg fem av de følgende tjenestene basert på viktighetsgrad  for deg personlig, og ranger dem 1 til 5 (viktigste først): Instagram, Snapchat, facebook, WhatsApp, Spotify (eller annen musikktjeneste), YR (eller annen værtjeneste), YouTube, Netflix, HBO, Vipps, Ruter.
  2. Snapchat – fordi det er så og si det eneste stedet jeg får tak i alle vennene mine.
  3. Dogbuddy – fordi jeg er helt avhengig av hundelufter til å få dagene til å gå rundt, slik at hunden min, Pixel, skal ha det bra mens jeg er på jobb.
  4. Spotify – fordi jeg trenger musikk på øret gjennom store deler av dagen.
  5. Vipps – fordi appen har gjort livet litt enklere.
  6. Tinder  – fordi jeg er singel og pusher niogtyve.