Tilbake til Unge talenter

Unge talenter – Kristine Dahlen, OMD

Navn: Kristine Dahlen

Jobber i: OMD

Tittel: Ad Tech Specialist

Antall år i bransjen: 5

  1. Hva synes du er det mest spennende med din jobb?

Det er i dag mye fokus på kvinner innenfor tech, og jeg synes det er veldig spennende å kunne få lov til å jobbe innenfor dette. Å bruke denne erfaringen innenfor digital rådgivning  mot kunder, ser jeg stor nytteverdi av i mitt daglige arbeid med kundene jeg sitter på, og mener denne kombinasjonen vil være elementær for medierådgivning i fremtiden.

 

  1. Hva synes du er det mest spennende med å jobbe i bransjen akkurat nå?

At den kontinuerlig er i endring. Dette er også noe som trigget meg med å jobbe i mediebransjen. Vår bransje er mer og mer avhengig av teknologi. Jeg liker også at det er et økt fokus på kvinner innenfor tech, og kvinnelige ledere i bransjen.

 

  1. Du er byråleder for en uke, noe du vil endre eller tiltak du vil innføre?
Jeg mener kunnskap og interesse for faget er viktig og vil derfor fokusere på de ansatte, å få frem deres beste personlige kvaliteter i sin rolle. Mennesker i et byrå har ulik bakgrunn og erfaringer, og når vi deler læring på tvers av de ulike fagkunnskapene tror jeg vi får de beste resultatene for våre kunder.

 

  1. Noe faglig eller bransjerelatert du brenner for som du ønsker å si noe om? Nå har du sjansen.

Mitt fagfelt er innenfor Ad tech, og jeg synes dette er svært spennende – kombinere det kreative med innsikt vi har tilgjengelig via teknologi. Min erfaring er at når dette blir fullt utnyttet, når man nye mål og oppleves mer relevant for mottaker. Jeg mener derfor at reklamebyrå og mediebyrå bør jobbe tettere rundt dette mot kundene for å sikre en så skreddersydd kampanje som mulig. Når medieplasseringer og budskap fungerer bra sammen, blir som regel kampanjeresultatene bedre også.

 

  1. Velg fem av de følgende tjenestene basert på viktighetsgrad for deg personlig, og ranger dem fra 1 til 5 (viktigste først): Instagram, Snapchat, facebook, WhatsApp, Spotify (eller annen musikktjeneste), YR (eller annen værtjeneste), YouTube, Netflix, HBO, Vipps, Ruter.

 

  1. Instagram,
  2. Snapchat,
  3. Facebook,
  4. Ruter
  5. HBO