Tilbake til Unge talenter

Unge talenter – Mari Anvik Berg, IUM

Navn: Mari Anvik Berg

Jobber i: Marvelous/IUM

Tittel: Account Director

Antall år i bransjen: 4 år

  1. Hva synes du er det mest spennende med din jobb? 

Jeg er så heldig at jeg får være en del av et team med så mange alrighte, kompetente og proaktive mennesker. Både kollegaer og kunder. Miljø har så utrolig mye å si. Samtidig får jeg muligheten til å rådgi og utfordre kunder til å teste nye løsninger og konsepter som kan være med å bygge deres merkevare! Sammen tester, lærer vi og jobber på en veldig agil måte.

  1. Hva synes du er det mest spennende med å jobbe i bransjen akkurat nå? 

Tempoet er jo sable høyt, men det er akkurat sånn jeg liker det. Bransjen bærer preg av høye krav, korte tidsfrister, tilgang på ekstremt mye informasjon og lærdom i form av flinke fagfolk og kursing. Det jeg liker best er at man blir aldri 100% utlært og får nye utfordringer hver dag, som gjør at man etter hvert blir innmari dreven på alt fra planlegging, konseptutvikling, pitching til krisehåndtering.

  1. Du er byråleder for en uke, noe du vil endre eller tiltak du vil innføre? 

Gratis sitronsorbet is til alle ansatte når temperaturen er over 25 grader.

  1. Noe faglig eller bransje relatert du brenner for som du ønsker å si noe om? Nå har du sjansen.

Vær enda litt modigere og tørr å teste! Jeg opplever at mange kvier seg litt for lenge for å prøve ut nye ting, enten det er kanaler, plasseringer eller ulike samarbeid på tvers av medier og influencere. Noen vil helst se at en annen merkevare har testet først, men sannheten er at da har de allerede kommet deg i forkjøpet. Du vet ikke om noe funker før du har testet selv for din merkevare og dine mål. Sosiale medier endrer seg raskt og det kommer nye funksjoner og lekne muligheter fortløpende, og her må man virkelig tørre å kaste seg på både for å lære og i tillegg fremstå som innovativ og foroverlent.

  1. Velg fem av de følgende tjenestene basert på viktighetsgrad for deg personlig, og ranger dem 1 til 5 (viktigste først): Instagram, Snapchat, facebook, WhatsApp, Spotify (eller annen musikktjeneste), YR (eller annen værtjeneste), YouTube, Netflix, HBO, Vipps, Ruter. 
  2. Instagram
  3. Spotify
  4. Facebook
  5. Snapchat
  6. Netflix