Tilbake til Nytt om navn

Wavemaker har ansatt Mehrad Ezligini som Social Media Executive

Stillingen innebærer planlegging, optimalisering og rapportering av kampanjer i sosiale medier.

Mehrad kommer fra stillingen som Sales Executive i LinkedIn Marketing Solutions Norge.  «Jeg er kjempefornøyd med å ha fått jobben som Social Media Executive i Wavemaker og jeg føler det var et riktig sted videre i min karriere. Jeg har blitt veldig godt tatt imot, og det er en helt super gjeng jeg jobber med som jeg allerede har lært masse av. Så jeg ser frem til å ta fatt på nye og spennende oppgaver, samt å få utnyttet min egen kompetanse til fordel for Wavemaker.»

» Nå har vi en god balanse mellom erfarne og nyutdannede i vår avdeling. Contentavdelingen i Wavemaker består nå av syv personer med kompetanse innenfor Paid Social, innholdsproduksjon og prosjektledelse. Med Mehrad på laget er vi godt forberedt på et innholdsrikt 2019.» Stig Jøssund, Head of Content.

Wavemaker Norge er eid av WPP og er ett av mediebyråene under GroupM. Wavemaker ble lansert i Norge 5. desember 2017 og er resultatet av en global fusjon av MEC og Maxus. I Norge er vi 45 dedikerte medarbeidere som sitter i Kongens gate 6 sentralt i Oslo. På verdensbasis er vi 8.500 medarbeidere fordelt på 90 land. Wavemaker er det største mediebyrået i EMEA og nr. 2 globalt målt på omsetning. Wavemaker Norge er ledet av CEO Cahtrine Hagen (tidligere CEO i MEC Norge.)

Les om flere nyansettelser her.