Britt Skjeppestad blir ny sjef i PHD

“Målet er helt klart å gjøre PHD til et av de beste og største mediebyråene i Norge”, sier Britt Skjeppestad.

“Etter en kort pause fra mediebyråbransjen, hvor jeg har brukt tiden på å utforske og reflektere godt, er jeg nå veldig glad og veldig klar for å ta fatt på oppgaven med å lede PHD fremover.”, fortsetter hun,

“Mediebyråbransjen er kompleks, utviklende og fremoverlent, og den består av masse flinke og fine folk fra både byråer og annonsører som ønsker å få til bra ting sammen. Det motiverer og begeistrer meg, og derfor fortsetter jeg. Jeg har alltid sett på Omnicom Media Group (OMG) med stor anerkjennelse og respekt. Blant annet fordi de åpenbart leverer høy verdi til sine kunder og fordi de er gode til å dokumentere det. Jeg erfarer i tillegg at OMG er meget godt rustet for fremtiden; det drives godt av et erfarent og solid team, nødvendig kompetanse bygges og utvikles lokalt, og det nordiske og globale nettverket sikrer skalerbarhet og effektivitet, noe som er viktig for de fleste annonsører.”, sier Britt

“At PHD nå skal rigges for videre vekst motiverer meg enormt, og byrået har et svært godt utgangspunkt med mange erfarne og flinke folk, en spennende kundeportefølje og et marked i stor endring. Jeg gleder meg til å bli kjent med nye kollegaer og kunder og bygge et sterkt og godt team. Målet er helt klart; å gjøre PHD til et av de beste og største mediebyråene i Norge.”, avslutter Britt.

STARTER OPP I SEPTEMBER
“Vi er selvfølgelig svært stolte over å ha fått på plass Britt til å lede PHD.”, sier toppsjef, Espen Klepper i Omnicom Media Group.

“Britt er en meget dyktig og erfaren leder, og ikke minst har hun den drivkraften og energien som skal til for å realisere våre vekstambisjoner fremover. I tillegg til hennes unike lederegenskaper, så er Britt utvilsomt også en av bransjens mest profilerte og populære ledere. Med hjertet utenpå drakta har hun en imponerende evne til å både samle, se og engasjere menneskene rundt seg. Jeg gleder meg derfor veldig til å få henne ombord i september.”, sier Klepper.