EssenceMediacom Norge utnevner ny CEO

Jan Berthrand Danielsen forlater Adform og tar over ledelsen av EssenceMediacom.

«EssenceMediacom er et av Norges mest suksessrike mediebyråer og har i flere tiår vært toneangivende i vår bransje. For å sikre at vi utvikler oss i takt med tiden og forblir relevante for våre kunder, har vi utnevnt Jan Berthrand Danielsen som ny CEO for selskapet i Norge. Han vil, sammen med resten av ledelsen, sikre fortsatt vekst og utvikling av byrået,» sier Cathrine Hagen, CEO for GroupM Norge.

Hun fortsetter: «I prosessen med å finne ny CEO til EssenceMediacom har vi møtt mange spennende profiler med ulik bakgrunn. Valget falt på Jan, som er en moderne og erfaren leder med en dyp forståelse av data og teknologi. Vår fremtid avhenger av vår evne til å transformere vår virksomhet, blant annet ved hjelp av AI, slik at kundene våre får mest mulig ut av sine data. På denne reisen føler jeg at vi har sikret oss et av bransjens beste hoder, og jeg ser frem til å få Jan som en del av EssenceMediacom- og GroupM-teamet i september,» avslutter Hagen.

«Det er en stor ære å bli en del av EssenceMediacom Norway som CEO. Jeg ser frem til å arbeide tett med et dyktig og talentfullt team for å videreutvikle og styrke vår posisjon i markedet. Sammen skal vi konsentrere oss om innovasjon og kundetilfredshet for å utvikle banebrytende løsninger som ikke bare møter, men også overgår kundenes forventninger. Dette gir oss en unik mulighet til å forme fremtiden for mediebyrået og levere verdi til våre kunder.» sier Jan Berthrand Danielsen.

EssenceMediacom er en del av GroupM, en av de ledende mediebyrågruppene i Norge. Konsernet sysselsetter over 200 personer og har en årlig omsetning på i to milliarder kroner, som representerer en markedsandel på 22 %.