iProspect har ansatt Mia Steinsbø Ormestøyl som Activation Lead

Mia kommer fra Manus AS og har tidligere jobbet i AdOps for PlayAd Media Group AS (nå ShowHeroes Group).

Mia har også en BA i performance Marketing fra Southhampton Solent University og en MA i Advertising and Marketing Communications fra Bournemouth University.

– Jeg hadde hørt mye positivt om det faglige og sosiale miljøet i iProspect, og da jeg ble tipset om at de søkte ny Activation Lead var jeg ikke i tvil om at dette var en jobb jeg kunne tenke meg, sier Mia.

– Jeg kommer fra rollen som prosjektleder og planner i et kreativt innholdsbyrå, og før det jobbet jeg i adops i et videoannonse- og nettverksselskap. Jeg ble umiddelbart trigget av hvordan iProspect jobber i krysningspunktet mellom performance og merkevarebygging, og syns dette er et veldig spennende mindset. Som en del av dentsu har iProspect mulighet til å dra veksel på kompetanse fra andre byrå og Norges sterkeste fagmiljøer, og jeg gleder meg til å lære enda mer fra det sterke fagmiljøet i dentsu-familien.