Hadde du en helt rå markedsføringskampanje i fjor?

NCSC (Nordic Commercial Spaces & Communities) er en nordisk forening som samler alle aktører innen handel, eiendom og stedsutvikling. Deres hovedoppgave er å skape den beste plattformen for å motta og dele kunnskap om spennende og relevante temaer gjennom seminarer, webinarer og konferanser.

Aktører med nordiske ambisjoner, med mål om å tiltrekke seg kunder og besøkende på tvers av landegrenser er viktig for en bransje i endring, og NCSC Awards er en årlig konkurranse der vi hyller bransjens mest vellykkede, innovative og kreative bidrag. Først kåres nasjonale vinnere i hvert nordisk land, som deretter møtes i en nordisk finale. Konkurransekategoriene er: Commercial Space of the Year, Commercial Player of the Year, Innovation of the Year og Marketing Campaign of the Year.

Hadde du en helt rå markedsføringskampanje i fjor? NCSC Awards skal snart dele ut prisen for «Marketing Campaign of the year». Denne prisen hedrer de mest effektive markedsføringskampanjene som har skapt minneverdige opplevelser for besøkende og utnyttet kommersielle møteplasser til å bygge fellesskap og engasjement. Om du arrangerte et pop-up-event, en spennende aktivitet, eller utviklet en unik kampanje som fikk folk til å snakke, ønsker vi å høre fra deg. Juryen er på jakt etter den beste kampanjen som kan bli anerkjent som en inspirasjon for hele Norden!

Hvem kan søke?
Enhver som har levert en markedsføringskampanje i retail/næringseiendomsbransjen: Utleiere, leietakere, konsulenter, leverandører, mediebyråer i samråd med kunde osv.

Hva ser juryen etter?
Innsendingene må tydelig demonstrere strategien og målene til kampanjen, sammen med oppnådde resultater (Trafikk, salg, merkekjennskap). Den vinnende innsendingen vil være en innovativ idé som viser en unik tilnærming og en betydningsfull levering.

Når velges vinnerne?
Finland Awards: 9. april 2024 / Sverige Awards: 11. april 2024 / Danmark Awards: 16. april 2024 / Norge Awards: mai 2024
Nordisk Finale: 18. september 2024

Fullfør og send inn registreringsskjemaet på nett innen 8. mars 2024. – NCSC er selvsagt behjelpelig med prosessen.